Begagnat frysrum

Behöver du ett begagnat frysrum för din verksamhet? Då är nätet det bästa stället att leta på. På nätet kan du hitta ett bra utbud av begagnade frysrum från hela Sverige – eller även hela världen om du så önskar. Vilket geografiskt område som du behöver titta på för att hitta det frysrum du letar efter beror mycket på vilka specifikationer du har.

Köp- och säljmarknader

En av de största köp- och säljmarknaderna i Sverige är ju Blocket. Eftersom ett frysrum inte är den vanligaste konsumentprodukten så kan utbudet av frysrum på Blocket ofta vara ganska begränsat. Det betyder dock inte att det är omöjligt. För att hitta ett begagnat frysrum så kan det dock vara bättre att titta på köp- och säljmarknader som primärt riktar sig till företag. Begagnade frysrum går ofta att hitta på marknader som fokuserar på begagnad restaurangutrustning eller restauranginredning.

Auktioner

På auktioner går det ibland att hitta begagnade frysrum. Oftast är det på konkursauktioner där köksmaskiner och utrustning säljs ut från restaurang eller annat företag som har gått i konkurs. Ett exempel på auktionssajt där du kan hitta denna typ av konkursauktioner är på KVD som auktionerar ut produkter på flera olika platser i Sverige. Budgivningen sker via Internet och vid vinnande bud på auktionen kan du hämta upp ditt begagnade frysrum på aktuell KVD-plats eller få det skickat till den KVD-plats som ligger närmast dig.

Utomlands

Om du har väldigt specifika krav på hur frysrummet ska se ut och fungera så kan det vara värt att titta vad som finns till salu runt om i Europa. Det kan exempelvis vara värt att frakta hem ett begagnat kylrum från Tyskland där marknaden är betydligt större.